Byta ekonomisystem

Vi har bytt ekonomisystem på jobbet. Valet föll på Pyramid ekonomisystem medelstora företag. Detta passar oss väldigt bra och det kan växa tillsammans med oss i framtiden.

Systemet går att använda via webben, så vi är inte längre bundna till en plats och en dator. Det finns många olika moduler och det passar för många olika branscher. Om man tar hjälp av experter inom Pyramid så får man bra hjälp med alla anpassningar som behöver göras för just din bransch och ditt företag.

De olika modulerna kan integreras och anpassas för just dina behov. Det är denna flexibilitet som gör att vi valde Pyramid ekonomisystem.

Smidigt med nya systemet

Att byta ekonomisystem kan var knöckligt och det kan uppstå många problem under vägen. Men för oss gick det ovanligt smidigt. Det blev inte så många fel och företaget kunde i stort sett fortsätta med verksamheten som vanligt även när själva bytet gjordes.

Jag ska inte sticka under stol med att det var lite darrigt och osäkert de första dagarna med Pyramid, men jag vande mig snabbt och nu förstår jag varför ledningen ville göra bytet. Det jobb som tog mig 10 timmar förut, gör jag nu färdigt under dagen. Istället för att vara pressad hela tiden har jag nu tid för andra trevliga arbetsuppgifter. Så för mig har bytet bara varit positivt.

Jag har inte hört så mycket gnäll över systemet överhuvudtaget. De allra flesta är mycket nöjda. Det är bara en äldre tant som snart ska gå i pension som gnölar lite över att allt inte är som förut. Men såna människor finns överallt och det är bara att ignorera gnällandet. För övrigt kommer det snart att sluta eftersom hon bara har tre månader kvar innan sin efterlängtade pension.

Då kan hon sitta hemma och gnöla bäst hon vill. Vi behöver inte bry oss ett dugg. Det gör vi förresten inte nu heller 😊

Kommentarer är stängda.